Körplåt för uthyrning till Stockholm med omnejd

Att hyra körplåt hos oss ska vara enkelt. Vi levererar körplåtarna snabbt och säkert ofta samma dag som du beställer. Om ni har lossningshjälp på plats kan vi leverera körplåtarna med flakbil. Om ni saknar möjlighet att själva lossa kan vi leverera med kranbil i Stockholm, Uppsala, Västerås, Norrtälje och Södertälje. Genom att ha lager både i norr och söder om Stockholm kan vi snabbt och kostnadseffektivt förse hela Mälardalsregionen med körplåtar. Vill ni hyra körplåt men hämta själva från någon av våra lager i Bro eller Norsborg går det givetvis bra. Kontakta oss på 076-044 6957 eller fyll formuläret nedan:

Våra körplåtar

Att hyra körplåt är ofta avgörande för en säker trafikmiljö. Körplåtar används normalt för att täcka tillfälliga utgrävningar i vägar för att hjälpa till med trafikflödet och för att öppna körbanan för trafik när arbetet inte utförs, t.ex. under trafikkänsliga perioder, på natten eller på helgerna. Körplåtar används också ofta i andra bygg- och rivningsarbeten, såväl som i marina situationer. Andra användningsområden inkluderar transport av tung byggnadsutrustning till byggplatser och att göra platserna tillgängliga för kranar och annan tung transport.

körplåt avstängningKörplåt går under många olika benämningar. Vissa kallar den för vägplåt. Förr var det vanligt att säga t.ex. fartygsplåt eftersom plåten kunde komma från skrotade fartygsskrov. En del kallar den för cisternplåt då man på samma sätt tog plåten från nedmonterade gamla cisterner, då kunde det vara svårt med rakheten. I dag är det raka fina körplåtar som vi hyr ut, normalt i minimum stålsort S235 försedda med lämpliga lyfthål.

Vi arbetar kontinuerligt för att förbättra oss; både för att få nöjdare kunder men även för att minska vår miljöpåverkan. Här kan du läsa mer om vårt kvalitets- och miljöarbete.

Körplåt: Lyfthål och märkning

Alla kör/vägplåtar som du hyr av oss är försedda med lyfthål för säkra lyft, till exempel med fyrpartskätting. Detta gör det möjligt att kedja körplåtarna för enklare hantering vid placering och borttagning av körplåtarna. Vi kan även ta fram andra hålbilder för körplåtarna enligt era önskemål. Vi kan även förse körplåtarna med svetsmärkning om ni så önskar.

håltagning körplåt

Allmänna villkor

Har du frågor eller funderingar gällande hyresvillkor för körplåtarna? Här hittar du våra allmänna hyresvillkor.

Varför hyra körplåt av Steelfocus?

  • Med våra flexibla leveranser kan vi snabbt leverera körplåt till Stockholm med omnejd, direkt till er arbetsplats.
    Det gäller även när ni behöver hyra körplåtar till Uppsala, Västerås, Norrtälje och Södertälje.
  • Vi har även ”Heavy duty-körplåt”, 2000x6000x40mm-körplåt för tuffa arbeten
  • Önskar du hyra körplåt över en längre tid och kommer ha behov av olika körplåtsformat i olika omgångar? Hör av dig till oss så tar vi fram en lösning som passar era krav
  • Våra körplåtar är raka och försedda med lyfthål för enkla förflyttningar
  • Att hyra körplåt i Stockholm ska vara enkelt, därför har vi ingen tidsbegränsningar gällande hyrestid
  • Ni kan hämta körplåtarna själva på vårt lager om det passar er bättre
  • Våra körplåtar håller en hög stålkvalitet
  • Hyra fler körplåtar? Mellan varje körplåt lägger vi underslag så att det blir enkelt att lasta av

Snabb leverans med flak eller kranbil

Vi levererar körplåt till Stockholm, Uppsala, Västerås, Norrtälje och Södertälje. Har ni inte möjlighet att lossa det själv på plats så levererar vi det med en kranbil och sköter lossningen till er. Ofta kör vi ut det samma dag som ni beställer!

Är du osäker på vilken storlek av körplåt ni behöver?
Vi ger gärna tips på vilka körplåtar som passar era projekt. Kontakta oss på 076- 044 6957 så berättar vi mer. 

Frågor & Svar om Körplåtar